Doorlopende reisverzekering afsluiten

Auto’s die zijn gemaakt voor een roadtrip met de familie

roadtrip tips

Auto’s die zijn gemaakt voor een roadtrip met de familie

Geplaatst op

Een roadtrip met de familie kan een hele bindende activiteit zijn. Dat komt omdat een roadtrip iets spontaans heeft en je vaak de moeder natuur opzoekt. Daarnaast wordt er ook meestal gekampeerd wat heel gezellig en knus kan zijn. Ook is een roadtrip niet onbetaalbaar is dus als je een groot gezin hebt is een roadtrip als vakantie een hele goede optie. Maar het is wel belangrijk in wat voor voertuig je de roadtrip gaat ondernemen. Je wilt namelijk niet constant huilende kinderen op de achterbank hebben omdat hun beenruimte te klein is of dat ze niet comfortabel zitten. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar wat nou de beste auto’s zijn voor een familie roadtrip. In deze blog gaan we de twee beste roadtrip auto’s bespreken.

Toyota Camry Hybrid

Het is misschien niet één van de spannendste auto’s maar de Toyota Camry Hybrid levert wel op kwaliteit. Als jij opzoek bent naar een middelgrote SUV en je wil hem onder andere gaan gebruiken voor een roadtrip met de familie dan is de Toyota Camry Hybrid een zeer goede keuze. Dat komt omdat deze auto heel lekker rijdt, je erg goed overzicht hebt over de weg en hij ook nog eens vrij groot is aan de binnenkant. Zo heeft deze auto achterin meer dan genoeg ruimte voor de schouders het hoofd en de benen om 3 mensen comfortabel neer te zetten. Wat de Toyota Camry Hybrid ook nog eens heeft is een indrukwekkende veiligheid score. Daarnaast is deze hybride auto ook nog eens zuinig voor zijn omvang.

De Honda Accoord

De Honda Accoord is een breed functionele auto met een scherpe prijs. naast deze veelbelovende eigenschappen is dit ook één van onze favoriete familie auto’s. Het interieur voelt groot aan en de auto bezit een 4 cilinder motor die erg zuinig is. Voor de mensen die met een handgeschakelde auto rijden leuk vinden komt de Honda Accoord als één van de weinige nieuwere auto’s ook nog met een handgeschakelde editie. Het enige nadeel aan de Honda Accoord is dat hij niet comfortabel 3 mensen achterin kan houden. Twee mensen lukt prima maar 3 wordt te krap zeker op lange afstanden. Daarnaast heeft de Honda akkoord net als de Toyota een hele goede veiligheid score.

Conclusie

De twee bovengenoemde auto’s zijn zeer geschikt voor een roadtrip met de familie om verschillende redenen. Wij raden deze auto’s ook zeker aan als je een gezin hebt die vaak op een roadtrip gaat op vakantie. Als jij momenteel een camper hebt en je daar vanaf wilt omdat je een auto ervoor wilt inwisselen dan raden wij aan om op de volgende website camper verkopen.

Gerelateerde berichten

Is een doorlopende reisverzekering het waard?

Reizen kan een van de meest verrijkende ervaringen in het leven zijn, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Van verloren bagage tot...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden