Groepsreispolis

Gaat u met een groep vrienden, collega's of familie op reis of heeft u een groepsreis geboekt?  Een groepsreispolis of groepsreisverzekering is dan zeker te adviseren. Ook indien u een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend hebt geboekt is een groepsreisverzekering aan te raden.

Groepsreisverzekering tot 250 personen online afsluiten

U kunt onze groepsreispolis tot en met 250 personen online afsluiten. In principe kunt u onze groepsreisverzekering tot aan de dag voor vertrek nog online afsluiten. Wel dient de premie te zijn betaald om dekking te hebben.

Net zoals onze doorlopende reisverzekering, groepsannuleringsverzekering, bruiloftverzekering, schoolreisverzekering en reis- en annuleringsverzekeringen, wordt onze groepsreisverzekering ondergebracht bij Europeesche Verzekeringen. U kunt kiezen uit een groepsreisverzekering met Beneluxdekking of met Europadekking.

Voor het online afsluiten van een groepsreisverzekering, bezoek onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl.

Schoolreisverzekering

Een schoolreisverzekering is een specifieke groepsreisverzekering voor scholen.
De dekking van de schoolreisverzekering is identiek aan die van onze groepsreisverzekering. Echter, scholen hoeven zich maar één keer via de speciale website te registeren en kunnen daarna zeer eenvoudig schoolreisverzekeringen afsluiten. Alle leerlingen, leraren, ouders en begeleiders zijn bij onze schoolreisverzekering automatisch verzekerd. Voor het online afsluiten van onze unieke online schoolreisverzekering, bezoekt u de website www.schoolreisverzekering.com

Wat is verzekerd bij onze groepsreisverzekering of schoolreisverzekering?

  • Personenhulpverlening
  • Ongevallendekking
  • Bepaalde geneeskundige kosten
  • Bepaalde buitengewone kosten
  • Schade aan bagage (verlies, diefstal en beschadiging)
  • Schade aan het vakantieverblijf
  • Dekking rechtsbijstand en aansprakelijkheid

Schoolreis idee├źn en tips

Schoolreisje of schoolkamp organiseren?
Leuke ideeën en tips vindt u op onze webste Schoolreis.startkabel.nl

Groepsaccommodatie huren?

Bent u op zoek naar een leuke en betaalbare groepsaccommodatie, groot vakantiehuis of kampeerboerderij voor uw bedrijfsfeest, familieweekend, vriendenweekend of verenigingsfeest?
Op de website unieke groepsaccomodaties.nl vindt u meer dan 20.000 groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen en kampeerboerderijen.