Groepsannuleringsverzekering

Annuleringsverzekering voor groepen

Een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering is in principe niet geschikt als annuleringsverzekering voor groepen of groepsreizen. Indien een groepsreis of groepsbijeenkomst niet door kan gaan, wil men meestal als groep kunnen annuleren en dat is krachtens een indvidiuele annuleringsverzekering niet mogelijk. Een annuleringsverzekering voor groepen, beter bekend als groepsannuleringsverzekering, biedt wel de mogelijkheid om als groep een reis of groepsreis te kunnen annuleren. Hieronder volgt een uitleg over onze zeer complete groepsannuleringsverzekering.

Groepsannuleringsverzekering.nl

Een goede groepsannuleringsverzekering sluit u online af via onze website groepsannuleringsverzekering.nl

Dit is de enige website in Nederland waar het mogelijk is online een groepsannuleringsverzekering met wereldekking af te sluiten. Hierbij moet wel worden aangetekend dat het maximale bedrag per polis niet meer mag bedragen dan €60.000 euro of €7.500 per persoon.

De website groepsannuleringsverzekering.nl kent een collectieve dekking en een individuele dekking. Bij de collectieve dekking mag de hele groep annuleren indien één persoon uit de groep bijvoorbeeld een ernstig ongeval krijgt, ernstig ziek wordt of een ongeval krijgt. In de polisvoorwaarden van deze groepsannuleringsverzekering kunt u precies lezen wat de dekking inhoudt. Ook voor wat betreft de individuele voorwaarden. U kunt online en heel eenvoudig op deze website laten uitrekenen wat de premie van onze groepsannuleringsverzekering voor uw groepsreis, reünie, vriendenweekend of familiebijeenkomst wordt.

Wereldreis verzekering

Indien u een wereldreis gaat maken of in verband met bijvoorbeeld stage of vrijwilligerswerk langere tijd in het buitenland gaat verblijven is onze Lang op reisverzekering, de juiste polis voor u. Deze wereldreis reisverzekering is ook zeer geschikt voor backpackers, globetrotters en mensen die om een andere reden langere tijd in het buitenland zullen verblijven.